Det ligger i detaljen

Uanset hvor i verden I ønsker at afholde jeres konference, så sørger vi for, at I bliver tilfredse. Vi tilrettelægger indholdet i tæt samarbejde med jer, planlægger udflugter, sociale sammenkomster, står for værtsfunktion, finansiering, administration og tekniske spørgsmål samt booker hoteller og restauranter, transport og andre ydelser. Vi garanterer en omhyggelig og detaljeret implementering af alle del-elementer:

Planlægning og budgettering kan være både udfordrende og tidskrævende. Lad os være jeres sparringspartner i forbindelse med fly- og destinationsanalyser, research på mødesteder, programudvikling, budgettering samt de sociale elementer.

Vi har erfarne projektledere, værtinder, koordinatorer og mange flere, som alle vil kunne hjælpe til for at sikre, at I har fuld fokus på det essentielle.

Vi har mange faste og troværdige leverandører, som alle vil leve op til de krav, der bliver stillet fra jeres side. Vi står inde for kvaliteten af alle ydelser. Har I selv nogle faste tilknyttede leverandører, så involverer vi dem selvfølgelig i processen og varetager koordinering og aftaler.

Lad os håndtere deltagerregistrering, invitationer, fly, hotel, lufthavnstransport, osv. Vi tager hånd om alle dine deltagere og sikrer, at alle får det bedste og mest optimale ud af konferencen.

Vi har adgang til den nyeste teknologi på markedet i forbindelse med afstemningssystemer, webkonferencer, osv. Vores kvalificerede teknikere står altid klar til at hjælpe med eventuelle udfordringer.

Hvis I har brug for assistance i forbindelse med jeres konferencemateriale, så kan vi være behjælpelige med mødefoldere, registrerings- og velkomstpakker, navneskilte, osv. Vi kan enten stå for hele processen med at udvikle, designe og producere, eller vi kan bistå med enkelte dele.