Forøg Udbyttet

Hvordan kan I øge fremmødet til jeres konference? Det er vores erfaring, at et interessant program eller emne ikke altid er nok til at garantere en succes. Vores kommunikationseksperter hjælper jer med at finde den rigtige strategi:

Processer og analyser der vil hjælpe og sikre interessen fra de ønskede deltagere bliver ofte forsømt. Vi mener, at disse opgaver er lige så vigtige – og til tider endnu vigtigere end selve begivenheden. Det hele starter med invitationen, som skal være indbydende og selvfølgelig relevant. Vi hjælper jer med at udvikle og implementere en invitationsstrategi, der fungerer.

Før I sender invitationer ud, har I brug for at planlægge en opfølgningsstrategi. Vi hjælper jer med at udvikle og implementere denne strategi, så I kan holde de inviterede i loopet efter konferencen. Vi kan tilbyde at lave jeres eget online evalueringssystem, hvor deltagerne nemt kan give feedback. Vi assisterer jer med indsamlingen og den efterfølgende analyse af deltagernes feedback, således at I har den nødvendige information i forbindelse med planlægningen og implementering af jeres næste arrangement.

Når det kommer til tilrettelæggelsen af konferencer og arrangementer er personlig involvering fra deltagernes side af afgørende betydning. Vores mangeårige erfaring har lært os, at et engageret og aktivt publikum bidrager til, at konferencen vil blive husket.

Udnyt nutidens teknologiske muligheder og involver jeres publikum gennem interaktive afstemningssystemer og sms-spørgsmål til panelet. Ved at bruge den nyeste teknologi sikrer du et dynamisk flow, der gør at I får mest muligt ud af indholdet af jeres præsentationer.

Det er ikke kun indholdet, som gør en konference god, det er også måden hvorpå det bliver præsenteret. Lad os hjælpe jer med at skabe en engagerende og dynamisk præsentation.

At formidle et budskab fra talerstolen kan være en udfordring, hvis man ikke har de rigtige værktøjer. Sammen med vores professionelle instruktører sikrer vi, at jeres budskaber kommer igennem på en interessant og motiverende måde. Derudover kan man med fordel arbejde med selve formen, så det i sit udtryk f.eks. minder om et talkshow. Dette giver et nemmere og bedre flow for taleren, og det giver en mere dynamisk energi, som både vil gavne taler og publikum.