Action på vandet

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Bliv blæst godt igennem og få en uforglemmelig oplevelse på vandet sammen med dine kollegaer!

Der er rig mulighed for at boltre sig på vandet, når Vice Versa inviterer dig og dine kollegaer med til vand ”action”. I sejler ud med erfarne instruktører i hurtigsejlende RIB speedbåde med en topfart helt op til 154 km/t.

Der er derfor rig mulighed for at få vinden og farten at føle, når først kaptajnen gasser op. Som ekstra krydderi, er det muligt at udvide oplevelsen med en række forskellige manøvre, såsom Water Casting og High Speed Racing.

Da action oplevelsen er forskellig alt efter, hvor i båden I sidder, vil der undervejs være en rotation, således at alle kan få farten og vinden at føle.

RIB sejlads kan danne grundlag for flere forskellige typer af arrangementer alt efter sammensætning, og kan foregå i hele landet. Arrangementet kan evt. benyttes til teambuilding, kunde/medarbejder arrangementer eller som præmie i interne eller eksterne konkurrencer. Eksempelvis er det muligt efter ca. en times leg på vandet at sejle ud til det over 100 år gamle Middelgrundsfort. Her kan I få fast grund under fødderne, gå en tur og derefter nyde en dejlig middag, inden en færge sejler jer tilbage til fastlandet.

Det er muligt at sejle ud med flere både alt efter antal deltagere.

Fra 10 pers.