Canyoning

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Med Canyoning tilbyder vi jeres firma en unik mulighed for at lade jeres medarbejdere eller kunder prøve kræfter med moder natur.

Denne naturoplevelse kommer til at rive fødderne væk under jer, når I iført jeres neoprendragt, hjelm og klatreudstyr rappeller jer ned ad klipper, igennem spalter og de smukkeste vandfald. Undervejs vil I komme igennem imponerende kløfter og hoppe ned i små blå ”pools” – en iskold oplevelse der kræver jeres holdkammeraters opbakning.

I vil under hele turen blive fulgt af instruktører, som vil guide og vejlede jer på vejen gennem de mange udfordringer. Sikkerheden er prioriteret ekstremt højt, og bjergenes sværhedsgrad afstemmes med gruppens fysik, så alle kan være med. Dertil kommer vores højtuddannede instruktører og det bedste udstyr på markedet.

Før jeres første canyoning tur vil I få en grundig instruktion og undervisning i, hvordan I skal bevæge jer i forhold til klipperne, bruge sikkerhedsudstyr og forcere eventuelle forhindringer – f.eks. klippespalter og vandfald. Derudover vil der under hele turen være en instruktør til rådighed, som har det forkromede overblik og som samtidig kan give jer gode råd.

Det er et adrenalin kick at prøve kræfter og grænser af med Canyoning, og i sidste ende vil oplevelsen fylde jer med en tilfredshed over at have gennemført denne fantastiske tur i noget af verdens smukkeste natur.

Arrangementet er meget fleksibelt og kan vare fra en halv dag til flere døgn.