Catering – Vice Versa

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Vice Versa Event har fornøjelsen at tilbyde Vice Versa Catering – et cateringfirma med fokus på kvalitet, service, fleksibilitet og naturligvis lækker mad.

Med Vice Versa Catering giver vi jer muligheden for at bestille mad i høj kvalitet som en separat ydelse.

Vice Versa Catering leverer til alle størrelser og typer af arrangementer – og ikke mindst til alle locations. Vores køkkenchef hedder Jens Kongsgaard. Han har tidligere arbejdet på St. Jacques under den legendariske franske kok, Daniel Letz, der om nogen fik sat Kong Hans på det kulinariske verdenskort.

Vice Versa Catering tilbyder naturligvis også at stå for udvælgelse og levering af vine og andre drikkevarer til menuerne. Med Vice Versa Catering som leverandør får I absolut fuld fleksibilitet i forhold til antallet af personer og sammensætning af menuer. Til inspiration har vi vedlagt nogle menuforslag til både små og store selskaber.

Vice Versa Catering leverer ud over det kulinariske, naturligvis også service, serveringspersonale, bartendere og andet relateret personale til jeres arrangement.

Har I specielle ønsker, er det intet problem! Kontakt os for en prøvespisning, yderligere menuforslag eller et uforpligtende tilbud.
Afhængig af jeres ønsker og behov kan I gøre brug af vores event afdelings store ekspertise. Skulle I f.eks. have brug for locations, aktiviteter, koncepter eller afvikling af jeres arrangement, så fi ndes kompetencerne under samme tag.

I har derfor muligheden for at samle både aktiviteter og mad hos én leverandør og udnytte alle fordele ved et fuld service koncept.

Bon appetit !