Delfiner og Spækhuggere

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Vice Versa Event har fornøjelsen af at invitere jer med på en unik naturoplevelse omgivet af delfiner og spækhuggere.
I bestemmer selv intensiteten af jeres møde med disse fantastiske væsner. I kan vælge at blive ombord på båden eller hoppe i vandet med en snorkel for at komme helt tæt på!

Vi har gode erfaringer med arrangementet i forbindelse med både kick-offs og teambuilding, eller vi kan tilpasse det efter jeres ønsker.

Tag for eksempel til Norge i vinterhalvåret og få redskaber til at nedbryde de traditionelle faggrænser i jeres virksomhed og skabe øget kommunikation – samtidig med at I på nært hold kommer til at opleve spækhuggere. I overnatter ombord på skibet, der ligger til anker i Tysfjord, hvorfra I tager på ekspeditionsture for at møde spækhuggerne.

Lyder turen til Norge som en lidt kold oplevelse, så kan vi tilbyde jer at møde delfiner på tæt hold i Det Røde Hav i Egypten. I får samtidig lejlighed til at stifte bekendtskab med den egyptiske livsstil, da I bliver indlogeret i et charmerende lille hotel tæt på en bosættelse for beduiner. Turen kan udvides med et besøg til Colour Canyon, hvor den fredfyldte stemning og regnbuens farver i dalen opfordrer til meditation.

Foruden ovennævnte tilbyder vi ligeledes et endagsarrangement med overnatning.

Syd for Stockholm er der mulighed for at få en unik oplevelse for alle, der ønsker at komme rigtigt tæt på delfiner – og så i et lukket miljø.
Dagen starter ud med frokost i Lagunen i Delfinariet, hvorefter I lærer mere til delfiner og deres levevis. Bagefter ifører I jer våddragt og sammen med vores erfarne træner begiver I jer ned i det salte vand. Dér møder I delfinerne i deres rette element og på deres egne vilkår, hvor I får mulighed for at se delfinerne i øjnene, når de kommer frem for at hilse på. Efter bassinturen er der middag på Vildmarkshotellet, hvor I ligeledes vil blive indlogeret.

5-10 personer