Dream Car

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Her er præmien, som får et hvert mandehjerte til at banke.

Sæt gang i salget med en intern konkurrence eller giv dine kunder en sjælden oplevelse. Drengedrømmen gøres til virkelighed, når vinderen frit kan vælge sin ønskebil. Økonomiske og praktiske overvejelser lægges på hylden, så kun fantasien sætter grænser. Uanset
hvad, kan vi opfylde dét, der i hverdagen må forblive ønsketænkning.

Lige fra den luksuriøse limousine over den hidsige sportsvogn til den terrængående fi rhjulstrukne – alt kan lade sig gøre. Om mærket skal være Porsche, Rover, BMW eller Ferrari, så skaffer vi det.

Hvad dagen skal bruges til, er vinderen helt selv herre over, og vi hjælper gerne med at få specielle ønsker til at gå i opfyldelse.
Bag rattet i ønskebilen kan vejene erobres uden begrænsning. Vær gennemført drengerøv og kør fra dem alle, eller hvad med at forkæle kæresten med en tur ud i det blå?

Alt efter den valgte biltype og de individuelle ønsker, kan der også arrangeres kørsel på specielle baner eller i et særligt landskab. Dagen kan samtidig blive en lærerig oplevelse ved at tilføje professionel vejledning, der optimerer deltagernes køreegenskaber inden for den valgte genre.

Biludvalg og varighed kan naturligvis tilpasses alt efter økonomi og arrangementets formål. “Drømmebilen” er en oplagt præmie i konkurrencer af forskellig slags – såvel interne som eksterne, men kan naturligvis benyttes i en række forskellige sammenhænge, hvor medarbejdernes faglighed skal suppleres med lidt adspredelse, eller kunderne skal have en unik oplevelse.