Højt At Flyve

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Oplev verden i fugleperspektiv sammen med dine kollegaer!

Kom med på en flyvetur og udforsk luftens herligheder, når du med en erfaren pilot ved din side udlever pilotdrømmen. Eller kom med som passager, mens piloten fører dig gennem luften med alle tænkelige luftmanøvrer inden for kunstflyvning – såsom loops, rul, split og flyvning på hovedet.

Vice Versa inviterer dig og din virksomhed til en enestående oplevelse, hvor drømmen om at navigere et fly er inde for rækkevidde. I vil indgå i et team, hvor erfarne pilotter tager jer med på ’flyveskole’, hvor I bl.a. vil blive introduceret til flyvekunstens regler og selv afprøve jeres nyerfarede flyfærdigheder. Som et alternativ kan I tage med på en uforglemmelig flyvetur, hvor balanceevnen bliver udfordret, når vores erfarne piloter laver akrobatiske øvelser i luften.

Dagen starter ved hangaren i Roskilde lufthavn med en let morgenmad/frokost efterfulgt af en velkomst og introduktion til piloterne. Hernæst vil der være en fælles briefing om dagens arrangement samt instruktion i de gængse ’flyveregler’ og diverse sikkerhedsforanstaltninger. Først når I er klar til at beherske flyet sikkert sammen med en instruktør, er I klar til den første ”soloflyvning” med instruktøren som co-pilot. Alternativt kan I læne jer tilbage, og lade instruktøren jonglere med flyet.

Efter en times tid kan I igen lande i Roskildes lufthavn.

Når balanceevnen er blevet udfordret tilstrækkeligt, og alle har fast grund under fødderne, er det tid til kaffe og kage. Her vil der også indgå en debriefing over dagens eventyr.

Dagen slutter af med udlevering af et velfortjent ’pilotcertifikat’.

Det er muligt at starte og lande med op til 7 fly samtidig. Kommunikation og samarbejde er essentielle værktøjer i forhold til koordinering af flyveturerne, og det er muligt selv at tilrettelægge flyveturens art – hvad enten det er ”soloflyvning” eller akrobatiske stunts udført af pilotten.