Julehygge

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Julen er for mange mennesker fyldt med traditioner og masser af julehygge. Det samme gør sig gældende for mange virksomheder, der hvert år inviterer deres medarbejdere og familier til en dag med masser af julehygge.

For mange mennesker er det sikkert en sjov og anderledes opgave at arrangere firmaets julehygge dag, men kræver det alligevel en del tid at forberede og planlægge. Samtidig vil man jo også gerne forny sig lidt fra år til år – selvom julen jo er den tid på året, hvor mange traditioner holdes i hævd.

Vice Versa vil i denne forbindelse gerne tilbyde vores assistance, således at I næste gang kan invitere til en sjov og anderledes dag, hvor alle kan deltage på lige fod, uden at nogen skal spekulere på, om æbleskiverne er blevet varme eller hvor godteposerne er henne.

Vi sørger for alt – lige fra dekorationer, æbleskiver og godteposer til sjove indslag, som både børn og voksne kan hygge sig med.
I får selvfølgelig lov til at klippe og klistre samt danse om juletræet.

Men hvad med at invitere børnene (og måske de voksne) indenfor til en danse workshop, hvor der danses til kendte børnehits? I kan også prøve kræfter med en afrikansk trommeskole, hvor der bliver trampet og trommet løs, så der er ekstra god plads til æbleskiverne.

Mulighederne er mange!