Klarsyn

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

I en tid med stress og jag er der i stigende grad behov for fordybelse og personlig refleksion – og ikke mindst alternative indgangsvinkler til personlig udvikling.

Glem derfor hverdagen eller det hektiske arbejdsliv i nogle timer med denne spirituelle opdagelsesrejse, hvor I vil få mulighed for at stifte et uformelt bekendtskab med disse alternative redskaber i selskab med nogle af de absolut bedste i denne branche.

Konceptet er meget fleksibelt og kan bruges i flere forskellige sammenhænge og egner sig særdeles godt i forbindelse med teambuilding aktiviteter, firmafester eller som et afbræk under f.eks. et seminar.

Et muligt forløb:
Hvis I skal afholde en firmafest, så start aftenen ud med at få et lille indblik i hypnosens verden. Det er en rigtig god kickstarter, som vil få alle deltagerne op af stolene. I vil hurtigt opdage, hvem der er modtagelig for hypnotisørens fængslende stemme, og hvem der kan modstå hans magt.

Under middagen eller umiddelbart efter får I mulighed for at gå på opdagelse i de spirituelle ”oaser”. Træk f.eks. et kort hos tarotlæseren eller lad håndlæseren udforske linierne i din hånd og hør, hvad de kan fortælle om din person og dit liv. Mangler du stadigvæk klarsyn, kan du besøge vores clairvoyant eller lægge vejen forbi til en læsning i kaffe- eller tegrums. Skal det være rigtig ”vildt” og alternativt, kan vores afrikanske voodoospecialist bidrage med et par formler til at gå hjem på.

Elementerne kan frit sammensættes efter behov og budget.

Det bliver uden tvivl en aften, hvor I ikke løber tør for samtaleemner!