Konference Breaks

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Afholder I konferencer, seminarer eller et kick-off møder, og har I brug for nogle alternative breaks i selve mødet eller i kaffepauserne. Under og efter en intens konferencedag har de fleste deltagere typisk brug for et åndehul.

Hvorfor ikke udnytte muligheden til at ryste op i folk og give dem et fysisk og mentalt boost ?

Vice Versa giver jer mulighed for at udnytte kaffepauser og andre ”huller” på en sjov og anderledes måde. Vi har et stort udvalg af professionelle instruktører, aktører og karismatiske personligheder, så vi kan skræddersy det helt rigtige til jer.

I kan for eksempel benytte kaffepausen til at få rørt kroppen lidt med en omgang STOMP, hvor der spilles musik på jeres kursusmaterialer eller en ”tromme workshop”, hvor alle får en tromme udleveret og slår sig løs. Alternativt kan I benytte pausen ved vores nakkemassage stole og få 3 minutters intensiv behandling.

Konferencen kan også indeholde en halv times tai-chi eller en falsk gæstespeaker, der bringer smilet frem på folks læber. Endelig kan vi sætte fokus på deltagernes smagsløg og servere små smagsoplevelser, hvor I får lidt inspiration til næste gang I skal have gæster.

Mulighederne er mange. Ring og få inspiration til din næste konference.