Konference – udvikling og afvikling

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Planlægning og afvikling af større aktiviteter som konferencer, seminarer eller et kick-off møder kræver indsigt og erfaring, hvis det skal løses med et optimalt resultat.

Vice Versa har 10 års ekspertise til at sammensætte den helt rigtige løsning, så I som kunde kan bruge jeres kostbare ressourcer på indholdet og deltagerne.

Vi har et indgående kendskab til konference- og mødefaciliteter på adskillige hoteller og konferencecentre i ind- og udland og kan samtidig tilbyde alternative locations, som man ikke lige havde overvejet.

Ved at flytte jeres arrangement til en alternativ location, er det mange gange muligt at tilføje en ekstra dimension, således at det både er mere interessant og måske endda kan linkes til indholdet for jeres arrangement.

Vi tilbyder ikke færdige pakkeløsninger men udarbejder – i tæt dialog med jer – den helt rigtige løsning – det være sig konsulentbistand, del løsninger eller full-service løsninger, hvor vi tager os af alt fra invitationer, registrering over transport, overnatning, konferencefaciliteter, forplejning til hospitality personale, lyd & lys samt teambuilding og sociale aktiviteter.

Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres næste arrangement.