M.A.S.H.

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Træt af fester, der ligner hinanden? Så har vi konceptet, der giver jer en anderledes oplevelse, når firmaet skal holde fest, eller kunderne skal overraskes med en event, der huskes.

Der er lagt op til sjov og ballade, når vi pynter op til M.A.S.H.- party og forvandler jeres festlokaler – ude eller inde, alt efter sæson, til militærhospitalslejr.

Kun sygeplejersker, læger og soldater har adgang til festen, så der bliver rig mulighed for at hoppe ud af sin dagligdagsrolle for en dag, og det plejer ikke at gå stille for sig! For de sårede er der drinks i drop og den autentiske stemning bliver forstærket af olietønder med ild, telte og feltsenge, jeeps, helikopterlyde samt checkpoints, hvor man ikke uden videre slipper igennem. Til denne fest kan alle klichéer om macho-fyre i uniform, charmerende overlæger og hotte sygeplejersker udleves.

Inden for M.A.S.H.-lejren er mulighederne for konkurrencer og happenings talrige og kan skræddersyes alt efter deltagernes sammensætning og festens størrelse.

Skyd eksempelvis til måls efter konkurrenternes logoer, del jer i hold, der dyster mod hinanden eller lad os arrangere spionjagt, hvor holdene må bruge alle deres strategiske og kreative evner til at overliste fjenden.

M.A.S.H. kan både danne rammen om en festlig aften, der skal være andet end bare endnu en fi rmafest, eller bruges som et tema for en hel dag med teambuiling, samvær og fest.

Kom med jeres ønsker og vi sammensætter den helt rigtige M.A.S.H.-lejr til jer!