Regnskovens Mystik

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Velkommen i det grønne! Og hvorfor ikke gøre det under lidt ”varmere” himmelstrøg end dét, som Danmark normalt tilbyder udendørs.

I vores lokaler vil I blive omgivet af træer og junglelyde, mens lysets spil i trætoppene reflekteres i teltdugen over jeres hoveder.

Inden arrangementet går i gang, indbyder vi til en fælles trommeoplevelse med afrikanske trommespillere, der med farvestrålende kostumer, dans, sang og trommer tager alle deltagere med på en musisk og rytmisk oplevelse. Alle vil komme til at få rørt latter- og ”trommemusklerne”, da I med hver jeres tromme skal finde fælles fodslag!

Når I efter trommeseancen træder ind i jeres safari telt, i den grønne frodige oase, får I med det samme oplevelsen af at være et helt andet sted. Overalt mødes I af en tæt bevoksning af træer og buske, og over jeres hoveder bølger teltdugen sig i bløde tunger.

Ønsker I, at arrangementet skal indeholde middag, vil der i midten af teltet være dækket op med langborde og hvide duge. I hvert langbord vil der i midten være en rislende ”bæk” med tropiske planter, tropefisk og levende lys, der flyder rundt blandt planter og fisk. Alt sammen med til at sætte prikken over i’et under jeres tropiske middag.

Det vil endvidere være muligt at lave flydende servering via vandkanalerne samt projektion på vægge skabt af rislende vand.

Mulighederne er mange i den dybe jungle.