S.W.A.T. Team

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Med dette unikke arrangement kan deltagerne opleve, hvordan det er at være anti-terror-betjent, bodyguard eller måske en kidnapper i aktion.

Arrangementet bygger på flere forskellige scenarier og øvelser, men fælles for dem alle er intensiteten og realismen. Deltagerne bliver trænet i teknikker og strategi af specialister fra politi og militær. Deltagerne skal herefter planlægge og eksekvere deres mission.

Opgaverne bliver tilpasset deltagernes fysiske formåen, så der er plads til de fl este i ”kommandoenheden”.

Konceptet kan danne grundlag for flere forskellige typer af arrangementer alt efter sammensætning, formål og budget. Vi har gode erfaringer med at benytte arrangementet som platform for teambuilding, kunde-/medarbejderarrangementer, incentives, som præmie eller til forretningsudvikling.

Dagens opgaver indeholder bl.a. elementer som nærkamp med og uden våben, indtrængning og afsøgning af bygninger, angrebstaktik, beskyttelse af VIPs, kortegekørsel, undvigemanøvrer, observation og overvågning, våben og udstyrstræning osv. Deltagerne skal som i den virkelige verden arbejde sammen i teams, planlægge samt bakke hinanden op i de tilspidsede situationer, som de bliver udsat for.

Manglende samarbejde giver ofte problemer i hverdagen, men i den verden deltagerne kommer til at besøge, er det fatalt ikke at samarbejde. Deltagerne bliver udsat for svære valg, heftig action, etiske og moralske dilemmaer, men først og fremmest er der sjov og adrenalin fra start til slut.

Efter scenariet gennemgår instruktørerne deltagernes handlinger og drager paralleller til hverdagen.¨

Mulige Scenarier

Gidseltagning: En kidnapning har fundet sted, og forhandlingerne er brudt sammen. Det er nu op til deltagerne at planlægge og
undsætte gidslerne. Instruktørerne instruerer i de nødvendige færdigheder til at planlægge og eksekvere missionen.

Attentat: Gruppen bliver delt op i angribere og bodyguards. Bodyguarderne ved, at der kommer et angreb, og skal beskytte deres
VIP, men de ved ikke, hvor, hvornår, og hvordan, der angribes.

Fra ca. otte personer