Talkshow

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Skal I afholde en konference, et seminar eller måske en værdidag for jeres medarbejdere? Hvorfor ikke placere det i en ny ramme – enten for hele dagen eller måske bare for et par timer?

Vice Versa Event tilbyder jer med dette koncept en unik mulighed for at engagere og aktivere jeres medarbejdere på en hel ny måde. Det er et koncept, hvor værten, gæsterne og hele talkshowuniverset er rammen for de kerneværdier eller produkter, som I har på jeres dagsorden. Det er et multimedieunivers, hvor I kan spille på flere tangenter med dynamik og interaktion.

Mulighederne er mange – lige fra en stil a la DR’s ”Kontant” til en mere afslappet og løssluppen stemning som i f.eks. ”Late Show with David Lettermann”. Ønsker I rigtigt at indsnuse atmosfæren ved en tv-produktion, så sætter vi det hele op i et studie.

Talkshow kan kombineres med både frokost og middag, hvor I f.eks. er placeret ved runde borde og følger med i debatten på scenen. Alternativ kan I efter talkshowet bevæge jer videre til nogle tilstødende lokaler, hvor der er dækket op til middag med efterfølgende DJ eller band.

Såvel antal som location er fleksible og kan skræddersys til netop jeres arrangement.