Tryl, Magi & Mystik

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Hvad er ægte, hvad er fup og hvad er ren magi? Vice Versa byder dig og dine kollegaer velkomne til en unik og magisk oplevelse.

Alt kan ske når en tryllekunstner er på spil. Om det skal være et klassisk show med de velkendte tricks – f.eks. den oversavede dame, kaninen op af hatten og diverse korttricks – eller om I ønsker en nyfortolkning af magien er helt op til jer.

En ting er i hvert fald sikker. I vil blive lullet ind i magiens verden – for til sidst at være helt opslugt og forundret over de umulige fænomener, der vil udspille sig for jeres øjne.

Inden middagen vil der være mulighed for at opleve closeup magic, hvor tryllekunstneren bevæger sig rundt blandt gæsterne og lader magien udfolde sig.

Et andet populært fænomen er mental magi, hvor tryllekunstneren gennem manipulationens kræft forvrænger virkeligheden for en af gæsterne. På denne måde bliver du og dine kollegaer en aktiv del af magien.

I har også mulighed for at komme direkte i kontakt med magien ved at melde jer frivilligt som assistent. Flere blandt publikum kan endda lære et trylletrick, som sidenhen kan vises på scenen eller for familie og venner.

Velkommen til en dag i magiens tegn!