Velvære I Alperne

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Sundhed og velvære er begreber, der i de senere år har vundet indpas såvel i fritiden som på arbejdspladsen.

Giv jeres medarbejdere eller kunder et break fra hverdagen for at lade krop og sjæl søge nye højder, så de i sidste ende igen føler sig som en hele mennesker – fuld af energi og overskud!

I de østrigske alper har du mulighed for at opnå den optimale form for velvære. Her vil din krop og sjæl blive plejet i smukke omgivelser, hvor specielt de imponerende arkitektonisk udendørs spabade er værd at bemærke. Her er der fri udsigt til alpetoppene, mens din krop forkæles i det varme vand. Mulighederne er mange – lige fra fitness, aerobics og spa til massage, aromaterapi og behandlinger med varme sten.

Under dit ophold vil du blive indlogeret i komfortable Feng-Shui indrettede værelser med panoramabalkon, mini-bar og moderne IT-udstyr. Hver morgen bliver du budt velkommen i restauranten med et overdådigt og ikke mindst sundt morgenbord – frisk leveret fra de omkringliggende landsteder. Efter morgenmaden kan du vælge at benytte nogle af Aqua Dome’s utallige indendørs muligheder, eller du kan deltage i en af de udendørs aktiviteter – f.eks. jogging eller ”active awakening” walk.

Denne unikke krop og sjæl oplevelse tilbydes som en 3- eller 5-dagspakke. Vi sørger for, at Du får en enestående oplevelse, hvor Du er i centrum !

Arrangementet henvender sig til både mænd og kvinder – både til interne og eksterne formål – f.eks. som et skulderklap til en medarbejder der har ydet en ekstraordinær indsats eller som en værdsættelse af jeres kunder.