Yasuragi

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

”Indre fred og harmoni”
Velkommen til Hasseludden Konferens & Yasuragi, hvor forkælelse og fordybelse er essentielle begreber for opholdet.

Jeres firma får nu mulighed for at invitere medarbejdere eller kunder på et japansk spa-ophold i den svenske skærgård. Yasuragi Hasseludden er en unik og fredfyldt oase, hvor I kan mødes og finde den perfekte balance mellem arbejde og fritid. Har I brug for et anderledes seminar eller en konference, tilbyder vi jer exceptionelle muligheder, der alle er funderet i de 5000 år gamle Feng Shui-principper. Mød for eksempel op til jeres konference med intet andet end en toilettaske.

Ved tjek-in får du udleveret kimono, tøfl er og badetøj, som vil være den eneste påklædning, du får brug for, under opholdet.

Med 30 konferencerum i alle størrelser er der mulighed for både store og små møder, hvor deltagerne kan nyde godt af moderne faciliteter i afslappende omgivelser.

Er der efter mødet brug for fordybelse, tilbyder vi blandt andet Qi gong (gymnastik og akupunktur) eller Zen Meditation, hvor fokus er lagt på den indre ro i kraft af vejrtrækningen. Skal de kreative evner udvikles, er det ligeledes muligt at stifte bekendtskab med den ædle kunst inden for kalligrafi og origami.