Ystad Spa

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Lige på den anden side af sundet i Ystad står professionelle massører klar til at byde dig velkommen til en total sanseoplevelse!

Ystad Spa og Konferencehotel er et nyrenoveret hotel, hvor damp og bobler blander sig med den harmoniske og gæstfrie atmosfære.

Gennem blød og afstressende del- og helmassage tilbyder vi dig en formidabel aflastning til de prøvede og overtrætte muskler. Har du brug for en foryngelseskur, er body-peeling eller bodyscrub vejen frem – for ikke at tale om aroma-massage eller mudderbade. Behandlingernes varighed bestemmer du selv – lige fra 30 minutters ansigtsbehandlinger til 2 timers luksuriøse kure, hvor krop og sjæl får fornyet energi.

Dertil kommer de forskellige kombinationspakker, som vi kan tilbyde – for eksempel et heldagsprogram eller en spa-weekend, hvor der rigtigt bliver kræset for dig.

Skulle du være golfinteresseret, er det muligt at prøve kræfter med de nærliggende golfbaner i Ystad, Tomelilla eller Abbekås for derefter at få en velfortjent massage på hotellet. Alle arrangementer tilbydes som full service koncepter, hvor din vigtigste opgave er at slappe af og være centrum for begivenhederne.

Ud over spa-oplevelser tilbydes moderne konferencefaciliteter for mindre grupper, alt sammen i umiddelbar nærhed af skov og strand.