[et_pb_section bb_built=”1″ module_class=”section-skew” _builder_version=”3.0.75″ background_image=”http://vice-versa.dk/wp-content/uploads/2017/08/rawpixel-com-250087.jpg” parallax=”on” custom_padding=”183px|0px|0px|0px” custom_css_before=” ” next_background_color=”#000000″][et_pb_row custom_padding=”0px|0px|0px|0px” module_class=”skew-row” _builder_version=”3.0.75″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title meta=”off” featured_image=”off” text_color=”light” _builder_version=”3.0.85″ custom_margin=”|||” custom_padding=”|||” title=”on” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_background=”off” module_class=”no-flex” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.75″ custom_padding=”60px|0px|30px|0px” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” custom_padding=”0px|0px|27px|0px” _builder_version=”3.0.75″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

GDPR – PERSONDATAFORORDNINGEN IKRAFTTRÆDELSE 25.05.18

 

OVERSIGT
1. HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

Vice Versa Event Management ApS (herefter nævnt: VV)
Argentinavej 11
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
persondata@vice-versa.dk

Dataansvarlig:
Partner Max Mogensen
max@vice-versa.dk

2. HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

3. PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.

Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

4. HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED

Vi deler oplysninger om dig med:

5. HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDEN FOR EU/EE

VV benytter databehandlere placeret i USA (Dropbox). Overførslen sker under Privacy-Shield aftalen og i henhold til Persondataforordningens artikel 45. Du kan læse mere om Privacy-Shield ved at følge dette link: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

 

6. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.75″ custom_padding=”0px|0px|60px|0px” prev_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” custom_padding=”0px|0px|27px|0px” _builder_version=”3.0.75″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image src=”http://vice-versa.dk/wp-content/uploads/2018/05/matrix-3408060_960_720-1.jpg” _builder_version=”3.0.105″ show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

7. HVILKE RETTIGHEDER HAR DU

Som kunde hos VV har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:

 

Du kan klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]