C.S.I.

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

I er netop ankommet til gerningsstedet, hvor en kendt filmstjerne er fundet myrdet! Det er nu jeres opgave at stramme nettet om den skyldige.

Efterforskningslederen er allerede ankommet og har afspærret området, da stedet er spækket med spor, der absolut ikke må ødelægges.

Med dette mordmysterium inviterer Vice Versa jer med ind i efterforskningens univers. Samarbejde, grundighed og snilde er af allerhøjeste vigtighed – og det bliver jeres opgave at løse mordgåden ud fra de spor, der er fundet i området.

Inden efterforskningen går i gang, bliver I grundigt briefet om sagen. I vil blive instrueret af fagfolk i, hvordan I bedst muligt aflæser sporene, som i sidste ende skal lede frem til den skyldige. I får stillet et laboratorium til rådighed, hvor I kan tyde fingeraftryk og lave kemiske forsøg på de spor, som I fi nder. Samtidig er der en række mistænkte, som skal afhøres og tjekkes.

For at optimere efterforskningsprocessen vil I blive opdelt i hold. I kan samtidig bruge holdinddelingen til at konkurrere mod hinanden om, hvem der først løser mysteriet. Det er hvert holds opgave er at uddelegere rollerne. Nogle personer er bedst ude i marken, hvor de har hovedet begravet i spor, mens andre er bedst i laboratoriet, hvor de fundne spor skal analyseres. Der skal selvfølgelig også være IT specialister, til at knække koder samt analysere og sammenholde data.

Bliver den mistænkte arresteret, eller skal der endnu flere lig på bordet, før sagen bliver opklaret?

Fra 10 personer