Golf

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Ekstra værdi til dit golfarrangement.

Golf er ved at blive en folkesport i Danmark og golfturneringer er noget de allerfleste kunder og medarbejdere værdsætter. På banen er der masser af tid til at få talt sammen i afslappede rammer og blive klogere på sin hobby – for eksempel i selskab med professionelle spillere til Pro-Am-turneringer.

For at få jeres golfarrangement til at skille sig ud fra mængden og sætte sig i deltagernes hukommelse, tilbyder vi et koncept, der styrker såvel den sociale som den faglige side af golfspillet. Professionelle filmfolk er med på banen, og ved redigeringspulten bliver dagens sjove episoder til en underholdende film, så selskabet kan få et fælles grin under eller efter festmiddagen.

Ved at filme spillernes sving fra flere vinkler, kan vi efterfølgende få en pro til at evaluere den enkeltes styrker og svagheder. Informationsmateriale om jeres virksomhed bliver helt sikkert mere eksponeret, hvis kunden får det tilsendt sammen med den fælles film og en evaluering af sit eget spil!

Vi tilbyder ingen pakkeløsninger, og lader det være op til jer, om I vil overlade hele arrangementet til os, eller blot ønsker at supplere jeres traditionelle turnering, så den bliver mere end endnu én i rækken.

Vice-Versa kan naturligvis også stå for festforberedelser i forbindelse med turneringen og sørge for, at alle for en god oplevelse med hjem.