Gummistøvler & Gourmet

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Som et alternativ til vores Kokkeskolearrangement inviterer vi jer nu udenfor i naturen, hvor ren luft og friske råvarer er hovedingredienserne i vores opskrift til en delikat middag.

For at øge den kulinariske oplevelse skal I som en anden Søren Ryge være med til at sammensætte menuen og dermed også være med til at udvælge de bedste råvarer, som I selvfølgelig selv skal grave op. Men det er ikke nok kun at sammensætte en menu. I skal også finde passende vine til de forskellige retter.

Derfor indledes hele gourmetoplevelsen med en lille hyggelig vinsmagning, hvorefter kokkehuerne findes frem.

For at få spændingen helt i top vil I blive delt ind i hold, hvorefter I skal konkurrere mod de andre hold om at lave den bedste 3-retters gourmetmenu. Vores kok vil undervejs give gode råd og vejledning om tilberedning, præsentation, etc. og vil til sidst bedømme de forskellige holds menuer.

Udover æren vil der selvfølgelig være præmier til vinderholdet – måske overrakt af Søren Ryge.