Kullen Multi-Aktivitetsdag

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Tag jeres medarbejdere eller kunder med til Kullen, og giv dem en enestående naturoplevelse, mens de samarbejder i hold for at gennemføre forskellige fysiske opgaver på denne multiaktivitetsdag.

På den anden side af Sundet – kun 2-2½ times kørsel fra København – ligger dette unikke sted. Kullen kan med sin enestående klippenatur tilbyde jer unikke omgivelser til en teambuilding dag, hvor I sætter jer selv og hinanden på en prøve i fysisk og psykisk udholdenhed, præcision samt sammenhold.

I vil i løbet af dagen få stillet forskellige udfordringer, såsom rappelling, orientering med kompas ml. 4-6 checkpoints, tyrolsk ”highrope” situation, klatring og kommunikationsløsning med signalflag. Start f.eks. ud om morgenen, hvor I vil blive hentet i bus og nyde lidt morgenmad på vej til Kullen.

Vel ankommet er det tid til at finde sammen i jeres grupper og efter rotationsprincippet gennemføre de forskellige udfordringer. I vil ved hver aktivitet blive målt og vejet og få tildelt point – f.eks. inden for kategorierne samarbejde, kommunikation og gennemførelse af
aktiviteten.

Efter aktiviteterne er det tid til at nyde en picnic lunch i det fri.

Er der stadig energi tilbage, har I mulighed for en kajaktur på åbent hav. Alternativt begiver I jer afsted med en guide på en vandretur i couperet terræn for at se verdens største træskulptur Nimis.

Foruden at lære mere om sig selv og gruppen, er det muligt at kåre en vinder på baggrund af den enkelte gruppes pointscore i de forskellige aktiviteter. Kåringen af vindergruppen kan f.eks. finde sted om aftenen under et ægte svensk krebsegilde med trubadursang og svenske drikkeviser.

Ovennævnte aktivitetsdag kan tilpasses i såvel sværhedsgrad som længde, hvorfor alle har mulighed for at deltage.