Kurbad på Frederiksberg

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Tropisk indeklima og spabade hører ikke ligefrem til hverdagen i Danmark. Hvem har egentlig prøvet at gennemleve de amerikanske filmklichéer med champagne og jordbær i jacuzzien eller fede fester ved poolen? Eller hvad med at lancere en ny kollektion, en strategi eller et produkt på utraditionel vis?

Takket være en enestående aftale med Frederiksberg Svømmehal giver vi jer mulighed for ovenstående og meget mere. Året rundt kan dette nyrenoverede, historiske svømmebad fra 30’erne danne rammen om jeres arrangementer, hvor kun fantasien sætter grænser for udformningen.

Den stilfulde svømmehal har både en luksus- og en kurafdeling, så gæsterne kan blive forkælet fra første sekund. Der er individuelle kabiner til omklædning og alt hvad kroppen kan begære i badet: Aromabade i sauna og dampbad, tempel og regnbuebruser, spa, jetmassage-badekar, elektriske massagestole og ikke mindst ”Det Døde Hav”- saltbassinet.

Jeres medarbejdere eller kunder kan få en enestående oplevelse efter svømmebadets officielle åbningstid, hvor ingen forstyrrer, og I er jeres egen bademester.

Stedet rummer også mere spektakulære muligheder, der ikke behøver at foregå i vandet. Inviter for eksempel jeres gæster på en flydende middag midt i poolen. Vi installerer en platform midt i bassinet og fragter festgæsterne over i en lille båd. I det milde indeklima kan de lette festkjoler rigtig blive taget i brug, og stearinlysenes skær i det klare vand gør rammerne perfekte til den helt særlige fest.
Til happenings rummer stedet potentiale for at bryde de inviteredes forventningshorisont, hvilket giver jeres show opmærksomhed og omtale ud over det sædvanlige. Forestil jer en catwalk, hvor modellerne går på vandet eller hvad med en product-launching, hvor jeres nyheder dukker op fra dybet, inkorporeret i et effektfyldt show med lys, lyd og vand?

Vi ser frem til at omsætte jeres ideer og skabe en unik begivenhed, som deltagerne sent vil glemme.

For mellem 10 til 150 personer afhængigt af arrangement.