Model For En Dag

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Deltagerne kommer i hænderne på branchens dygtigste stylister, make up-artister, frisører og fotografer. I gennemgår en forvandling som kun de færreste normalt får mulighed for.

Arrangementet indledes med en introduktion til dagens program og en gennemgang af det udvalgte tøj. Herefter bliver deltagernes individuelle forventninger og ønsker til det færdige resultat diskuteret.

Deltagerne bliver stylet og iført specielt udvalgte sæt, som får den enkelte til at tage sig særligt godt ud på billederne. Make up-artisten og frisøren ændrer deltagernes look, så det passer til tøjet. Alle kan komme til at ligne en million i de rette hænder!

Som kronen på værket modtager hver enkelt en hilsen fra firmaet efter hjemkomsten med billederne i 24x30 papirformat. Det er også muligt at få digitale billeder til intranet, hjemmesider, kærestens mailboks osv.

”Model for en dag” kan danne grundlag for flere forskellige typer af arrangementer alt efter sammensætning. Vi har gode erfaringer i at benytte det til kunde-/medarbejderarrangementer og som incentives.

Fra ca. 10 personer.