Multi-aktivitetsdag

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Er der gemt en vandhund, cykelrytter, fårehyrde, graffitimaler eller rapper i dig, så har du nu den perfekte mulighed for at vise hvad du kan.

Vi sammensætter den helt perfekte multi-aktivitesdag for dig og dine kolleger, hvor alle kan være med. Som graffitimaler skal du prøve dine kræfter af på graffiti-wall’en, hvor du skal kopiere en graffitimalers kunstværk. Han bedømmer din præstation bagefter, så hold tungen lige i munden!

Har du dyretække og kan bevare overblikket? Vi har udstyret 5 får med et bogstav og det er nu jeres opgave at samle og stille fårene så de danner det rigtige ord, hvorefter der skal tages et billede som dokumentation.

Kan du formidle et budskab ved hjælp af signalflag? Her har du chancen for at finde ud af det. Men gør dig umage – det er sværere end du tror!

Vores forhindringsbane kan være meget drilsk, så skærp sanserne når du på Mountainbike skal udfordre dine kolleger på tid.

Find din indre vandhund frem, når AquaSkipper giver dig en hæsblæsende tur over vandet.

Dette er blot nogle eksempler på de aktiviteter, som Vice Versa kan tilbyde jer. Programmet kan selvfølgelig tilpasses, så de passer til jeres humør og aktivitetsniveau.

Det bliver uden tvivl en sjov og indholdsrig dag, hvor kampgejst og teamwork er nøglen til succes. Alle har muligheden for at brilliere denne dag!