Smykke Workshop

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Vice Versa giver dig og dine kollegaer en enestående mulighed for at få et indblik i en smykkedesigners fascinerende univers.

Udover at få fifs om de nyeste smykketrends, skal I hver især designe og producere jeres eget smykke. Vores erfarne smykkedesigner vil sammen med jer gennemgå de forskellige teknikker, og give jer inspiration og hjælp undervejs.

Under workshoppen vil I blive inddelt i grupper, hvor I får mulighed for at fordybe og koncentrere jer om den smykketype, som I ønsker at arbejde med. I arbejder på hvert jeres personlige smykke, men det vil selvfølgelig være muligt at diskutere stil og materialer indbyrdes i gruppen.

Det vil være muligt at lave forskellige typer af øreringe, armbånd, ringe og halskæder. Der findes mange materialer og kombinationsmuligheder, så du vil med sikkerhed få dit helt eget unikke smykkemed hjem. Kæder kan laves i forskellige ædelmetaller så som; sølv, guld, hvidguld eller messing. Alternativt kan der anvendes lædersnor. Der findes tillige et stort udvalg af sten og perler, og alle materialer er af høj kvalitet.

Kombinationsmulighederne er uendelige, hvor kun fantasien sætter grænser. I kan f.eks. arbejde med kombinationssmykker, hvor der kan tages dele af og hænge andre på, og på den måde kan man omforme sit smykke.

Det færdige resultat bliver et personligt og gennemdesignet smykke.