Speak Til Tegnefilm

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Giv jeres medarbejdere en udfordring de sent vil glemme!

Har I brug for at blive rystet godt sammen eller måske en sjov medarbejderdag, så er det tid til at finde de skjulte talenter frem! Vi giver jer nu muligheden for at gå til filmen – eller måske nærmere lyden – da I skal lægge stemmer til udvalgte scener af en tegnefilm.

Her bliver der brug for alle typer stemmer – almindelige som særprægede, og især de fremprovokerede er i høj kurs, når der skal skabes dynamik. I kan vælge at bruge den oprindelige tekst til tegnefilmen og genindspille lydsiden med jeres helt egen udgave af f.eks. Rødhætte og Ulven. Alternativt kan I vælge at lave en mere gakket version, hvor historien skrives om – men med den samme billedside.

Alt efter arrangementets varighed vil I selv have mulighed for at skrive teksten. Skal det være mere seriøst, hvor værdier og visioner skal inkorporeres i historien, så kan dette også lade sig gøre. I giver os bare nogle stikord et par uger i forvejen, og så spidser vores tekstforfattere blyanten og tryller jeres helt egen historie frem.

For at I får det optimale ud af genindspilningen, tilbyder vi jer forskellige workshops med skuespillere, lydmænd og tekstforfattere, hvor der vil være fokus på henholdsvis stemmetræning, sound effects og manuskriptskrivning.

Såfremt I måtte ønske det, er det også muligt at få animeret sin helt egen historie.