Stunt Workshop

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Tag imod vores udfordring og bliv stuntmand / stuntkvinde for en dag!

Hverdagen bliver aldrig kedelig når man arbejder med stunts. Dog er det vigtigt altid at have fokus på samarbejde, sikkerhed og tillid. Dette vil du opleve under vores workshop, hvor du og dine kolleger prøver kræfter med imponerende og spektakulære stunts!

I skal, under kyndig instruktion af professionelle stuntfolk, samarbejde for at få alle stunts til at se overbevisende ud samt sørge for at sikkerheden er på plads. Gensidig tillid og samarbejde er essentielt for at opnå et godt resultat. De enkelte øvelser vil selvfølgeligt blive tilpasset den enkelte deltagere, så der vil være plads til både de forsigtige og til vovehalsene!

I vil f.eks. blive instrueret i stage fight, hvor I med forskellige teknikker lære at udføre et overbevisende slag eller spark. Slagsmålet kan kombineres med squibs, hvor man med en rigtig sprængladning imiterer et skud kombineret med kunstigt blod. Pistolerne skyder med løst krudt, og der er ingen risiko for at påføre hinanden skade. Det er også muligt at integrere et wire træk i jeres skud stunt – som kaster ofret af sted, og giver et mere overbevisende stunt.

Er man mere til højder, er det muligt at lave et styrt fra en højde på 10 meter, hvor I vil lande sikkert på en luftpude. Et andet effektfuldt stunt er semi burn, hvor der vil blive sat ild til jer. I er selvfølgelig sikret af specielt beskyttelsesudstyr, men I kan stadig se og mærke den varme ild.

Gennem hele dagen vil I være inddelt i grupper, som roterer mellem de forskellige stunts, så I får mulighed for at få prøvet det hele.

I kan vælge at afslutte den oplevelsesrige dag med en middag, som kan kombineres med en stuntquiz eller et video/fotoshow med de billeder, der er blevet taget af jer gennem dagen.