Sundhed & Velvære

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Hvem vil ikke gerne glemme hverdagen og det hektiske arbejdsliv et par timer eller dage for den sags skyld. Vi har alle brug for at lade krop og sjæl søge nye højder, således at man i sidste ende igen føler sig som et helt menneske – fuld af energi og overskud!
Det er i hvert fald det mål, som Vice Versa har for øje med vores wellness koncepter, der spænder vidt i både ind- og udland:

Aqua Dome
I de Østrigske Alper har du mulighed for at opnå den optimale form for velvære, hvor din krop og sjæl vil blive plejet i smukke omgivelser. Mulighederne er mange – lige fra fi tness, aerobics og spa til massage, aromaterapi og behandlinger med varme sten.

Frederiksberg Spa
Hvem har egentligt prøvet at gennemleve de amerikanske filmklicheer med champagne og jordbær i jacuzzien? Vice Versa byder velkommen i det nyrenoverede og historiske svømmebad fra 30’erne.
Oplev aroma duftbade, sauna med Auf-guss spa, jet-massage, eller flyde rundt i det “Det Døde Hav”.

Ystad Spa
Lige på den anden side af sundet i Ystad står professionelle massører klar til at byde dig velkommen til en total sanseoplevelse! Har du brug for en foryngelseskur er body-peeling eller bodyscrub vejen frem – for ikke at tale om aroma-massage eller mudderbade.

Yasugari
Yasuragi Hasseludden er en unik og fredfyldt oase i den svenske skærgård, hvor I kan mødes og finde den perfekte balance mellem arbejde og fritid. Har I brug for et anderledes seminar eller en konference, tilbyder vi jer exceptionelle muligheder, der alle er funderet i de 5000 år gamle Feng Shui principper.