Track’n Solve

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Vice Versa har fornøjelsen at tilbyde jer denne unikke GPS baserede aktivitet, som giver jer mulighed for at kombinere teambuilding med det nyeste inden for hightech kommunikation.

I får her lejlighed til at mikse sjove aktiviteter med intelligente og fysiske. I skal benytte mobiltelefoner og et GPS sporingssystem til at navigere rundt og løse opgaver.

Hvert hold bliver delt i to grupper: Home-base og Fieldtroop. Opgaven for Home-base er at svare og vejlede Field-troop. Field-troop opererer i marken med at finde checkpoints – samtidig med at de kommunikerer med Home-base for at kunne løse opgaverne. Det er derfor vigtigt, at I arbejder som et hold med præcis og klar kommunikation.

Efter første halvleg bytter holdene plads, så alle får den samme oplevelse.

Med denne aktivitet er der rig mulighed for at udfylde rollerne for både de strategiske og de aktive! Men hvordan hjælper I hinanden og finder vej? Field-troops er udstyret med satellitbaseret sporingsudstyr, som udsender et GPS signal. Home-base følger via en storskærm deres holds location i marken og guider dem på rette vej mod de forskellige checkpoints. Fieldtroops ved ikke, hvor de skal hen, eller hvad de skal kigge efter.

Ved hver checkpoint er der en opgave, der skal løses.

Alle opgaverne er fleksible og let forståeligt formuleret. De kan relatere til jeres virksomheds idéer, visioner og værdier. Spillet er meget intenst, og selv for det bedste hold er det svært at få maksimum point. Der er hele tiden vigtige beslutninger, der skal træffes, og holdene er tvunget til at prioritere.