Traditionel Thai Massage

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Få løsnet op i nakke, skuldre og ryg efter et langt dagsmøde med ægte Traditionel Thai Massage.

På bare 20 min. kan vores erfarne etniske thai massører give dig et østerlandsk break, der giver dig fornyet energi og velvære. Vores mål er at skabe en lille asiatisk oase, som kan implementeres i jeres mødeprogram. Konceptet er meget fleksibelt i forhold til omgivelserne.

Traditionel Thai Massage er uden olie og foregår med trykpunkt massage og stræk – helt på samme måde som i Thailand. Du er fuldt påklædt og massagen udføres siddende på en stol. Vi har som udgangspunkt mulighed for at massere 30 personer pr. time.

Teorien bag thai massage minder meget om teorien bag akupunktur, hvor der fokuseres på kroppens 72.000 energi linjer. Massørerne arbejder ud fra disse linjer, der så kombineres med den vestlige videnskab om anatomi.

Vores team kommer som udgangspunkt til jeres møde location. Ønsker I, at massagen skal foregå et andet sted, så har vi også adgang til egnede lokaler. I massagebehandlingen kommer vi hele vejen rundt på en professionel og muskelopløsende måde. Skulle nogle af jeres deltagere ønske en anden behandlingsform, er det selvfølgelig også muligt – f.eks. almindelig nakke- eller hovedbundsmassage.

Har I mere tid til jeres rådighed, kan der bookes individuelle tider, hvor thai massagen f.eks. kombineres med varm aroma olie, som giver en afslappende og afstressende følelse i kroppen.