Vild Med Dans

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Prøv kræfter med et af tidens mest populære tv-koncepter tilpasset jeres foretrukne dansegulv. Nu har I muligheden for at gøre de mange kendte kunsten efter.

Oplev udviklingen og glæden ved at lære at danse og performe sammen med dine kollegaer. Professionel danser, René Christensen fra TV2´s Vild med Dans, og et professionelt team vil stå i spidsen for jeres arrangement.

I guides sikkert igennem dansens forskellige elementer mod aftenens festlige dansegulv og dommernes strenge blikke. Konceptet byder på forskellige intensive samarbejdsopgaver de enkelte par imellem. Ydermere er det en fremragende og anderledes måde at styrke de sociale relationer for hele gruppen. Konkurrenceelementet kan intensiveres efter behov, og er med til at styrke gruppens samlede performance.

Konceptet er fleksibelt i forhold til budget, location og tidsrammer. Vild med Dans afvikles ofte som et heldags/aften arrangement med middag og fest. Det er også muligt at lægge danselektionerne over en længere periode eller bruge enkelte elementer af konceptet. Fælles er, at I bliver inddelt i par. Skulle kønnenes fordeling ikke lige gå op med jeres gruppe, er der også løsninger på dette, som bestemt ikke skader den samlede underholdningsværdi.

Et rotationsprincip vil bringe deltagerne gennem 3 workshops, som vil forvandle dem til fashionable dansestjerner. I vil blive assisteret af make-up artister, have mulighed for at peppe garderoben op eller trække i de helt store rober. Danseundervisningen vil tage udgangspunkt i de to stilarter Vals og Jive, som deltagerne også vil kunne overføre til deres private dansegulv eller næste firmafest.

Alle kan lære at danse!

Fra ca. 20 personer.