Wild West

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Tag med tilbage til det vilde vesten, hvor det kræver snilde ogmod at klare sig i præriens lovløse samfund.

Der vil være rig mulighed for at prøve kræfter med redskaber, natur og hinanden under de meget varierende opgaver, som venter på ranchen. Erfarne cowboys vil sørge for en udførlig introduktion til forløb og teknikker, men derefter må grupperne ved egen hjælp klare udfordringerne bedst muligt. Der bliver brug for vidt forskellige evner, så samarbejde og engagement er uundværligt, hvis gruppen ikke vil stå tilbage for de andre ”bander”.

Alle ved, at en ægte cowboy ikke kan leve uden sin hest, så dagen starter med at gruppernes bedste ryttere viser deres færdigheder under kyndig vejledning. Herefter følger roping, skydning med salonriffel og træning med pisk, inden det er tid til at slagte høns for madmor…

Som tak for hjælpen er der snart mad på bordet. Den tilberedes i en traditionel prærievogn og menuen står på spareribs, som efterfølgende fordøjes med en gang klassisk line dance. Eftermiddagen byder på flere motoriske udfordringer, når der skal kastes med hestesko samt økser, og deltagerne må udvise tålmodighed og list, når kvæget skal drives i bås og ropes. Sidst men ikke mindst gælder det om at være hurtigst på aftrækkeren, når der lines op til revolverduel mellem banderne.

Inden der siges farvel til det vilde vestens eventyrlige verden, kåres dagens bedste bande, der får overrakt en fortjent præmie for sin indsats på ranchen.

Wild West-arrangementet er for dem, der gerne vil gøre deres børneleg til virkelighed og ikke er bange for at springe ud i noget nyt. En dag spækket med aktion og underholdning, som virkelig formår at bryde med hverdagens stillesiddende og seriøse arbejdsomhed.

Min. 15 personer