Vores Services

Vi tilbyder full-service løsninger, hvor I som konferencearrangører kan koncentrere jer om det faglige indhold og overlade logistikken, de lavpraktiske elementer og alle spørgsmålene til os:

Vi laver et detaljeret budget, som tilgodeser alle elementer og giver jer et bedre ROI. Ønsker I at finansiere jeres konferencer gennem egenbetaling, sponsorater, osv., laver vi en komplet oversigt over de muligheder, der måtte være – f.eks. sponsorpakker.

Vi har mange års erfaring inden for hospitality – både i forbindelse med medicinal konferencer og i forbindelse med B2B arrangementer, hvor der er brug for at gæsterne skal føle sig i trygge hænder.

Vores omfattende netværk og indgående kendskab til danske og internationale destinationer gør os i stand til at spare jer for en masse tid og kræfter, når I skal vælge destination. Vi hjælper jer med at reducere omkostningerne og maksimere successen og ROI for jeres konference.

At vælge den rette destination er ofte baseret på de mest praktiske flyforbindelser og den samlede rejsetid. Vi giver jer et detaljeret overblik, hvor både rejsetiden og prisen er med i overvejelserne, så I kan finde den rigtige løsning.

Deltagerne til en konference får sjældent set andet end konferencerummet og deres hotel. Vi har adgang til mange forskellige locations, som er perfekte til sammenkomster, cocktail fester og middage.

Hvorfor ikke uddele et gruppefoto som afslutning på jeres konference? Brug det evt. som incitament, hvis I har et spørgeskema, som I vil have dem til at udfylde. Til gengæld for spørgeskemaet modtager de gruppefotoet.

Konferencepauser kan være andet end kaffe og croissanter. Vi har et bredt kaffe-pause program, som vil holde jeres deltagere vågne og koncentrerede. Det kan være alt fra en lille motionsøvelse til en energi booster, hvor I bruger ½-1 time på at få rørt kroppen.