Online Håndtering

For at lette planlægningen og gennemførelsen af jeres konference kan vi tilbyde jer en bred vifte af online services, der vil forbedre oplevelsen for både jer og deltagerne. Vi sørger for, at alle får det optimale ud af jeres konference:

Send en invitation ud med et link til en skræddersyet registreringsside, hvor deltagerne registrerer deres deltagelse til jeres konference. Her kan I publicere ny eller opdateret information til deltagerne og samtidig få et overblik over antallet af deltagere, ankomstidspunkter og eventuelle diæter eller allergier i forbindelse med forplejning.

I kan nemt og sikkert benytte vores sikre og godkendte betalingshjemmeside som et element til jeres konference, hvor der f.eks. indgår egenbetaling.

Få de seneste opdateringer med vores sms service, som nemt og hurtigt kan implementeres. Med vores sms-funktion er I hele tiden opdaterede med de seneste nyheder og ændringer. I kan også vælge at udnytte vores reminder-funktion, så I aldrig glemmer en deadline eller vigtige beskeder.

Vi laver en skræddersyet hjemmeside til jeres konference, hvor deltagerne kan få adgang til relevante informationer – f.eks. destinationen, vejret og programmet for konferencen. Før og under hele konferencen vil deltagerne have nem adgang til relevante opdateringer og oplysninger, der giver et fyldestgørende overblik over konferencen.