Beredskab

Prøv kræfter med brandslukning, røgdykning og redningsøvelser i autentiske omgivelser.

Hvem kan slukke en brand i en bil, en helikopter eller et hus? Deltagerne får ikke blot en stor oplevelse – de lærer også noget!

Dagen starter med morgenkaffe, hvor deltagerne bliver instrueret af en professionel om det materiel, der skal bruges til at løse opgaverne. Desuden fortæller instruktøren om de forskellige muligheder for at løse opgaverne på de øvelser, deltagerne skal igennem. Deltagerne bliver fuldt udstyret med dragter, støvler, hjelme, handsker m.v. Deltagerne deles op i hold, som via rotationsprincippet
kommer til at løse forskellige opgaver.

Opgaverne kan opbygges som en konkurrence, der indeholder planlægning/strategi, praktisk udførelse samt efterfølgende evaluering.
Under brandslukningsøvelserne skal deltagerne slukke brand i en bygning, bil, helikopter eller skib ved hjælp af vand, skum eller pulver.
Under røgdykningsøvelserne, skal deltagerne afsøge og gebærde sig i røgfyldte omgivelser. Det sker enten med ilt eller gasmaske.
Under redningsøvelsen skal deltagerne bjerge en tilskadekommen person fra en ruin ved hjælp af forskellige hjælpemidler, f.eks. stiger, tove, taljer osv.

Fælles for øvelserne er, at de løses bedst, hvis gruppen arbejder godt sammen.

”Beredskab” kan danne grundlag for flere forskellige typer af arrangementer, alt efter sammensætning. Vi har gode erfaringer med at benytte det til teambuilding, som præmie, kunde-/medarbejderarrangementer og som incentives.

Fra ca. otte personer.