Buzz Quiz

Nu er det tid til at finde ud af, hvem der har styr på deres paratviden i det store underholdende quiz show med mulighed for integreret middag.

I Buzz gælder det ikke kun om at svare hurtigt. Motorikken skal også bruges i kampen om at aktivere sin buzzer før sine kollegaer.
Vice Versa har fornøjelsen af at invitere dig og dine kolleger tilden ultimative dyst på paratviden inden for musik, film eller sportsbegivenheder.

Dysten kan f.eks. foregå i et studie, hvor I, badet i projektørlys, vil opleve quiz sveden pible frem på jeres pander foran det begejstrede publikum. Er I mange, der vil dyste mod hinanden, så får I fornøjelsen af at være publikum for hinanden og grine af eller beundre hinandens indsats i det store udskilningsløb mod finalen.

Ligesom i ethvert andet TV quiz-show byder vores lettere selvoptagede quiz-master jer velkomne til denne kamp om samarbejde og ære. I bliver delt ind i hold med hver jeres pult og Buzz-knap. Derefter går dysten i f.eks. musikviden i gang med 3000 spørgsmål og mere end 1500 forskellige musikklip fordelt på seks årtiers musikhistorie.

Quizzen kan evt. gøres endnu mere intens ved at bruge et live band. Undervejs i spillet får I mulighed for at sabotere jeres modspilleres planer ved at sende et bombespørgsmål videre. Strategi, køligt overblik og nerver af stål vil afgøre udfaldet. Kikser det, ja så springer bomben hos jer selv, og I mister point.

Elsker I en god quiz med indbygget fest og underholdning, så er Buzz lige noget for jer!

Fra 8 deltagere