Olympiske Lege

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Så er startskuddet gået for jeres eget OL, hvor såvel store som små kan være med!

Skal pulsen og ikke mindst konkurrence genet sættes igang, så giver vi jer her muligheden for at lave jeres eget OL på et rigtigt stadion.

I vælger selv, hvordan dagen skal forløbe, og om afdelingerne skal konkurrere på tværs eller mod hinanden. Hvis I vil bruge arrangementet i forbindelse med en familiedag med børn, er der mulighed for at konkurrere mod jeres kollegaers familier.

Dagen starter med, at der bliver budt velkommen, hvorefter I får lejlighed til at hilse på et par kendte sportsstjerner, som også vil instruere jer i dagens discipliner. Derefter går legene i gang i mindre grupper.

Vi kan love jer en aktiv dag, hvor alle får mulighed for at røre sig, og hvor alle vil komme til at opleve sejrsrusen og ikke mindst se familiemedlemmer og kollegaer på slap line! Det bliver ligeledes en dag, hvor I får mulighed for at prøve en lang række sportsgrene – såvel historiske som nutidige, kendte og ukendte. Alt sammen under kyndig vejledning.

For at sikre at I alle sammen har energi til at gennemføre konkurrencerne, vil der være mad og drikke under hele arrangementet. Dagen kan f.eks. slutte af med den helt store grillaften. Ønsker I kun et dagsarrangement kan der grilles til frokost, hvorefter vinderne i de forskellige kategorier kåres, og præmierne overrækkes.

De Olympiske Lege er et meget fleksibelt koncept, hvad angår antal deltagere, location og tidsramme. Konceptet kan evt. kombineres med måling af kondital, udarbejdelse af træningsprogrammer etc., som vil foregå i samarbejde med professionelle konsulenter.

Så sæt jeres familier eller kollegaer i stævne til en sund og aktiv dag de Olympiske Leges tegn!