Firmaets Sang

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Vice Versa byder dig og din virksomhed velkomne til dette års store underholdningsindslag, hvor I får mulighed for at lave jeres helt egen sang – enten fra bunden eller på en allerede kendt melodi.

Mulighederne er mange!

Brug det til teambuilding eller som optakt til firmaets årlige fest. I kan f.eks. vælge at gøre alt forarbejdet inden jeres arrangement – lige fra tekstskrivning til indspilning af sangen. På selve aftenen for jeres arrangement får I mulighed for at høre den færdige sang – evt. ledsaget af jeres egen musikvideo.

Alternativt kan I hive en dag ud af kalenderen. I løbet af dagen bliver I rystet godt og grundigt sammen. I starter ud med små teambuilding øvelser sammen med en skuespiller, så I kan få løsnet op. Derefter tager vores kompetente sanglærer over. Det bliver en dag, hvor I får rørt latter- og ikke mindst sangmusklerne.

Inden dagen er omme er sangen blevet indspillet, så I senere på aftenen under en eventuel middag kan høre det færdige resultat og synge med.

Når det kommer til indspilning af jeres firmasang, giver vi jer en unik mulighed for at blive en del af den danske musikhistorie. Vi byder jer indenfor i Medley studiet i København, hvor I kommer til at indspille jeres sang. Og hvem ved, måske er Tim Christensen i gang med at indspille lige ved siden af.

En anden mulighed er at gøre brug af vores mobile lydstudie og indspille sangen i jeres virksomhed eller på et konferencested.

’Firmaets Sang’ egner sig rigtigt godt som en teambuilding øvelse eller som et hyggeligt afbræk fra hverdagens trummerum. Antal af deltagere og location kan tilpasses jeres ønsker.

Fra ca. 20 personer