Fotosafari

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Fotosafari er et meget fleksibelt koncept, der kan integreres i alle former for events og udføres hvor som helst.

Arrangementet kan gennemføres til fods, på cykel, i biler osv. De forskellige opgaver kan desuden skræddersys, så alle, på tværs af alder og fysisk formåen, kan deltage.

Hver gruppe af deltagere får udleveret en identisk fotomanual med et antal billeder af en situation, der kræver forskellige færdigheder at genskabe. For at genskabe billederne får deltagerne brug for kompetencer som mod, kreativitet, styrke, snilde, opfindsomhed, udholdenhed, overblik, koordination og samarbejde.

Billederne kan illustrere situationer, hvor gruppen skal bruge alle sine medlemmer som fysiske statister, eller hvor enkeltpersoner eller gruppen sættes på en fysisk eller mental prøve. Desuden kan der indgå billeder, som er svære at skyde på grund af vand, højder, dyr, kraner osv.

Hver gruppe får et digitalkamera til at løse opgaverne med. På posterne modtager deltagerne instruktion samt de effekter, der er nødvendige for at løse opgaven. Fotoopgaverne er både en kreativ og en tidsmæssig udfordring. I manualen er der også et kort over området med en markering af posterne samt et tidsskema for, hvornår gruppen skal indfinde sig på postenerne.

Fotosafari kan danne platform for flere typer af arrangementer alt efter sammensætning. Vi har gode erfaringer med at benytte arrangementet til teambuilding og virksomhedsværdidage.

Fra ca. 20 personer.