Fra Skrot Til Slot

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Skal jeres firma flytte til en ny adresse, eller skal en afdeling flytte til en anden bygning?

Flytning giver som regel anledning til oprydning og uro i organisationen. Får jeg nu længere til arbejde, er mit nye kontor i orden etc.
Hvorfor ikke benytte lejligheden til at vende processen til noget positivt og underholdende og få ryddet op på en sjov og anderledes måde – samtidig med at flytningen bliver en fælles proces, hvor nye ideer og visioner kan introduceres?

Aktiviteten starter ud med, at I får stillet til opgave at indsamle alt det skrot, som I har oparbejdet gennem årene. Det vil overraske de fleste hvad der findes i arkiver, lagerrum kælder etc., som trods alt ikke skal med videre. Dagen vil blive ledet af en vært som samler og motivere deltagerne – evt. værten fra det originale koncept fra TV3.

I vil blive inddelt i mindre grupper, der alle kæmper mod hinanden simultant inden for en aftalt tidsramme. Hver gruppes affald bringes til et anvist depotområde, hvor den store vægt vil tildele point efter hvor mange kilo affald de kan leverer. Stillingen vil løbende kunne følges, så motivationen bliver stimuleret. Pointene kan herefter veksles af medarbejderne, så de kan forsøde tilværelsen lidt på kontoret – f.eks. morgenbrød i en uge, massage efter fyraften eller ”valet parking” af bilen eller cyklen den næste måned.

Ønsker I at bruge mere tid på flytteprocessen, kan hver gruppe få udleveret et videokamera, hvorefter de skal producere en video, som bedst illustrerer gruppens egne visioner eller forventninger til flytningen.

Flyttedagen slutter af med en fælles middag i de nye lokaler, hvor man under middagen kan se de forskellige gruppers videoindslag.