Glasværksted

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Mærk varmen fra den 1.100 grader varme ovn og oplev hvordan det forunderlige materiale kan ændres i forhold til din kreativitet.

Der er rig mulighed for at udfordre jeres kreative evner, når Vice Versa inviterer dig og dine kollegaer med på et glaspusteri. I får her mulighed for at producere jeres egne glasgenstande helt fra bunden – lige fra drikkeglas, skåle og lysestager.

Vores erfarne glaspuster starter med at gennemgå og vise jer de forskellige glasteknikker. Udover at puste glas vil det f.eks. være muligt at skære i forskellige typer af glas som derefter samles til små mosaik-lignende skåle, der siden brændes i ovnen. Efter introduktionen vil I blive inddelt i mindre grupper, hvor I på skift har mulighed for både at puste, skære, male, tegne og brænde glas, så det bliver de rene kustværker.

Glasfremstilling kan foregå på mange niveauer.

Uanset dine kreative evner vil du kunne være med, blive udfordret og få et overraskende flot resultat. Når det malede glas smeltes, skabes unikke former og møntre, som ikke kan sammenlignes med det glaskunst, der findes i butikkerne.

Dagen på glaspusteriet kan kombineres med andre arangementer alt efter deltagernes sammensætning og geografisk placering. Hvis I f.eks. har fremstillet glasperler, ville det være oplagt med et smykkekursus efterfølgende.

Fra ca. 10 pers.