Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/a/0/vice-versa.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230 Har Du Talent? | Vice Versa

Har Du Talent?

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Så er det tid til at prøve kræfter med jeres helt eget talentshow, hvor kun jeres egen kreativitet og vovemod sætter begrænsningen!

Vice Versa byder dig velkommen til en dag hvor hygge, samarbejde og intensiv træning går op i en højere enhed. I bestemmer selv, hvilke kategorier, som I vil stille op i, da der findes kategorier til alle – f.eks. standard dans, akrobatik, hip-hop, tai chi eller måske en imitation af Nik og Jay med egne tekster. Eller I kan give den som musiker i konsolspillet rock band.

Inden dagen for jeres talentshow finder vi i fællesskab ud af, hvilke kategorier der skal være. Derefter kan I vælge, om alle skal briefes i forvejen, hvor de selv vælger hvilken kategori som de vil stille op i, eller om det hele skal hemmeligholdes til selve dagen.

På selve dagen bliver I budt velkommen i f.eks. et teater eller et tv-studie. Her får I en fælles briefing om dagens forløb. Derefter er det tid til at finde ud i jeres grupper, hvor den intensive træning vil begynde i samarbejde med professionelle instruktører. Træning er selvfølgelig ikke alt. Derfor får I pauser fra træningen, hvor I kan slappe lidt af og samtidig arbejde med jeres helt egen stil og udtryk. Har I brug for hjælp eller inspiration står vores stylist eller make-up artist klar i kulissen.

Efter en hård og underholdende dag er det tid til at nyde en god middag mens talentshowet udfolder sig.

En vært vil lede slagets gang, men det er jeres stemmer der er afgørende for, hvem der vinder.

Alt efter antallet og valget af kategorier kan der stemmes på flere forskellige måde. I kan f.eks. stemme på enkeltpersoner, par eller grupper i hver kategori, hvorefter vinderen fra hver kategori skal dyste imod vinderne fra de andre kategorier.

Når aftenens vinder er fundet – og ikke mindst hædret – er det tid til at bruge de sidste energiressourcer på dansegulvet.