Hørespil

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

En historie er ofte ikke bedre end den der fortæller den. Et hørespil er en historie, hvor hver karakter bliver læst op af en specifik person og alle hændelser understøttes af lydeffekter. Det giver en helt utrolig dynamik og en meget underholdende fortælling.

I vil her få assistance af de bedste skuespillere og instruktører, som både vil hjælpe, underholde og udfordre jer.

Måske kan du huske hørespillene fra de gode gamle radiodage? Eller fulgte du med, da P3 relancerede konceptet, hvor lytterne ringede ind og deltog?

I vil få mulighed for at få skrevet jeres historie om til et hørespil, hvor firmaets værdier, begivenheder, personer eller problemstillinger kan indgå på en humoristisk eller dramatisk måde. Det er også muligt at benytte en af vores færdige historier, som er designet til at få alle aspekter af et hørespil i aktion, og hvor lattermusklerne kommer på overarbejde.

Dagen starter ud med en fælles opvarmning sammen med en professionel skuespiller, hvor I får løsnet op og rørt lattermusklerne.
Derefter bliver I inddelt i hold, der hver især skal producere en hørespilsscene, som skal indgå i en samlet historie. Før I kan gå i gang skal I lave en rollefordeling. Hvem skal for eksempel være skuespillere og hvem skal lave lydeffekter? Nå det er på plads, kommer I ud i workshops, hvor I kommer til at gennemgå forskellige øvelser og teknikker.

Når I er færdige med workshoppen, er det tid til at gå i dybden med jeres hørespilsscene. For at gøre det lidt lettere får alle hold udleveret et overordnet historie, så I har en rød tråd. Det er dog op til hvert enkelt hold at krydre historien med ekstra personer, skøre indslag og vanvittige lydeffekter.

Når scenen er på plads, er der to muligheder: I kan enten optage scenen, hvorefter vi klipper det hele sammen til et færdigt hørespil med en ”voice-over fortæller”, eller I kan optræde live, hvor alle karakterer og lydeffekter får lov til at udfolde sig – sammen med en live ”voice-over fortæller”, der binder hele historien sammen og måske endda krydrer den med ekstra indslag, som I spontant skal forholde jer til.