Høvdingebold

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Vice Versa byder jer velkomne til jeres helt egen Høvdingebold – baseret på det officielle koncept fra DR1’s populære underholdningsprogram!

Reglerne er simple og målet ligetil: Hvilket hold bliver jeres firmas Høvdingeboldmestre!

Vi sørger for at rammerne er sat til en sjov og underholdende dag. Vi stiller med enten den officielle oppustelige høvdingeboldbane eller – hvis I vil have det helt store setup – den originale bane fra tv.

Ligesom i underholdningsprogrammet vil der være en vært og nogle dommere til at styre slagets gang. Og I spiller selvfølgelig med den originale høvdingebold. Det eneste som I skal sørge for er at stille med nogle kamplystne hold, der vil kæmpe for sejren og æren – og så selvfølgelig nogle heppelystne tilskuere.

For at skabe den helt rigtige kampgejst kan I med fordel lave jeres hold i forvejen, så f.eks. sekretærerne kæmper mod cheferne eller lagerarbejderne mod slipsedrengene. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at hvert hold finder på et holdnavn, et kampråb og nogle specielle kendetegn inden selve dagen.

Vice Versa arrangerer gerne et indledende forløb i jeres virksomhed, hvor I kan få professionel hjælp til f.eks. ”kampuniformerne”. Jo flere sjove og karakteristisk kendetegn, som holdene kan finde på, desto mere markant kommer de til at fremstå på banen.

Høvdingebold kan afvikles overalt og kan bruges som både hel- og halvdagsevent – alt efter hvor mange hold, I ønsker at stille med.

Dagen starter ud med, at I bliver budt velkomne af jeres høvdingeboldvært, som tjekker kampgejsten hos grupperne. Derefter er det tid til at få forklaret reglerne, så I er godt rustet til turneringen. Ingen turnering uden opvarmning. Derfor står vores trænere klar i kulissen til at give jer sved på panden og samtidig give jer nogle fif til, hvordan I bedst klarer jer i turneringen. Trænerne kan f.eks. hentes blandt nogle af deltagerne fra de tidligere deltagende hold. Det kunne være Outdoor Barbies eller Parkour drengene, som nok skal få jeres hold op på dupperne.

Når alle er klar, fløjtes der op til kamp af vores tørre men retfærdige dommertrio, som derefter styrer slagets gang, indtil vinderen er fundet. Vi tilbyder flere typer af turneringer alt efter deltager antallet. Jeres vært kommenterer selvfølgelig undervejs og interviewer holdene efter hver kamp. Ligeledes vil DJen sørge for en god stemning under og mellem kampene og holde energien høj.

Når vinderholdet er fundet, er det tid til at åbne champagnen og uddele guldmedaljer. Skulle I ønske at slutte af med en middag efter den sidste match, sørger vi selvfølgelig også for det. I kan enten vælge at gøre det ”on location”, på en restaurant eller et andet velegnet sted. Vi sørger selvfølgelig for transporten til middagen og ikke mindst en DJ, hvis I ønsker at feste videre efter middagen.