Ishockey & Curling

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Velkommen på den blanke is. Her er præcision, balance og samarbejde sat i fokus, når du og dine kolleger skal dyste om æren og ikke mindst den gyldne hockeystav eller fejekost.

Konceptet bliver ofte brugt til teambuilding, men Vice Versa giver jer en enestående mulighed for at kombinere seminarer og kick-off dage med en dyst på isen. I vil blive delt ind i hold, hvor I alt efter sportsgren kommer til at dyste mod hinanden på tid, præcision og point.

Arrangementet starter ud med, at I får kyndig instruktion og vejledning til den pågældende sportsgren af vores professionelle instruktører. I vil blandt andet gennemgå forskellige tekniske fif, spilleregler og ikke mindst reglerne for pointafgivelse. Derefter er det tid til at klæde om og komme ud på isen.

Ishockey:
Alt efter antallet af deltagere bliver I inddelt i X antal hold, der to og to dyster mod hinanden. Vinderen går videre til enten kvart- eller semifi nalen, hvorefter den store dyst kommer til at stå i finalen. Det er muligt at kåre forskellige former for vindere: bedste hold, bedste målmand, bedst målscorer, etc.

Curling:
I denne sportsgren er der mange muligheder for konkurrence. I kan dyste mod hinanden i små firemandshold efter de gældende regler for curling, eller I kan vælge at dyste på præcision og point mod hinanden. Her er det igen muligt at kåre forskellige former for vindere:
bedste hold, bedste curler, bedste fejer, etc.