Kite Surfing

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Oplev det sidste nye inden for de ekstreme sportsgrenes verden, naturligvis i trygge rammer og med mulighed for at graduere det ”ekstreme”.

Kite surfing er en kombination af drageflyvning og surfing, hvor det bedste fra de to verdener bliver kombineret i en og samme oplevelse. Kite surfing er ikke kun for vandhunde, men kan også udføres på land hvor dragens kræfter kan bruges til at trække små tre-hjulede buggies over sandet eller på en græsplæne.

Med vores specialdesignede en-dags kursus kan alle være med – selv dig som aldrig har været i nærheden af et surfbræt eller prøvet drageflyvning.

Dagen starter ud med en grundig introduktion til kite surfing og udstyr samt de teknikker, som du i løbet af dagen vil lære. Derudover får du en håndfuld gode sikkerhedstips, som sikrer, at du får en sikker og ikke mindst sjov og spændende dag. Dragerne findes i mange forskellige størrelser og typer, så instruktøren har i samråd med dig mulighed for at finde netop det niveau af trækkraft, som du har temperament til.

Efter introduktionen er du klar til at prøve kræfter med din power kite på landjorden, hvor du vil lære at styre den og derefter prøve at glide hen ad stranden iført seletøj. Når du er blevet familiær med kiten, er du klar til at fortsætte træningen i vandet eller i en buggie, hvis du foretrækker fast grund under fødderne.

Du er nu klar til at få fuld valuta for dagens træning, hvor du iført alt udstyr begiver dig ud på din livs kite surfing tur!

Arrangementet kan finde sted i både ind- og udland og bruges som præmie eller kundearrangement, og vi har rigtig gode erfaringer med det som teambuilding.